KJL Muuraus on vuonna 2007 perustettu lahtelainen muurausliike. Meillä työskentelee lähes kaksikymmentä rakennus- ja muurausalan huippuammattilaista. Lisäksi työllistämme muutamia aliurakoitsijoita. Toimimme Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä.

Luotettavuus ja asiakastyytyväisyys ovat ydinarvojamme. Kuuntelemme aina asiakkaan toiveita ja toteutamme työt sovitussa aikataulussa, laadukkaasta jäljestä tinkimättä. Kädenjälkemme näkyy esimerkiksi Helsingin Kaupunkiympäristötalossa, joka on yksi Suomen suurimmista muurauskohteista. Palvelemme myös yksityisiä ja toteutamme pienemmät muurauskohteet, kuten takat ja tulisijat, yhtä tasokkaasti.

Ammattitaitoinen tiimimme koostuu kymmenien vuosien ja tuhansien neliöiden kokemuksesta! Moniosaavan porukkamme perustukset on muurattu hyvästä yhteishengestä ja sitoutuneisuudesta. Töissä on lupa viihtyä ja hyvästä jäljestä olla ylpeä. Panostamme laatutason jatkuvuuteen sekä tulevaisuuden mestareihin rakentamalla vastavalmistuneista muurareista huippuammattilaisia käytännössä. Me myös huolehdimme arvokkaista osaajistamme ja otamme työturvallisuusasiat vakavasti.